5 friske sommercocktails

af maj 24, 2022Drinks

Mangler du inspiration til lækre og kølige cocktails, du kan nyde i sommersolen? Vi har samlet 5 af vores favoritter, som vi elsker at nyde i haven, på altanen eller sammen med venner på stranden.

1. Piña Colada.

Piña Colada er en klassiker, som de fleste efterhånden har smagt. Cocktailen har været Puerto Ricos nationaldrink siden 1978, og Piña Colada betyder “siet ananas”, som henviser til ananasjuicen, der er drinkens hovedingrediens. Den cremede, eksotiske cocktail med rom, citrusjuice, kokoscreme og ananasjuice sender da også tankerne mod varmere himmelstrøg og lange sommeraftener, og den er derfor helt perfekt til årstiden. 

Se cocktailpakken og opskriften her.

2. Pink G&T

Gin & Tonic kommer i et utal af versioner, men vi synes, at en Pink Gin & Tonic passer perfekt i sommervarmen. Vi har lavet to versioner af cocktailen, som begge har en let, sødlig smag fra frugter som jordbær, rabarber og grape. Begge har en flot, lyserød farve, som ser fin ud i sommersolen. 

Du finder cocktailpakken og opskrift med Malfy Rosa Gin og Fever-Tree Aromatic Tonic her.

Vi har også en version med Beefeater Gin og Fever-Tree Mediterranean Tonic her.

3. Tommy’s Margarita.

Tommy’s Margarita er en af vores yndlingsversioner af klassikeren “Margarita”. Det er en mere simpel version, omend endnu bedre, hvis du spørger os. Den perfekte kombination af tequila, agavesirup og limesaft giver cocktailen en frisk og let sødlig smag, som er læskende i sommervarmen. 

 

Du finder cocktailpakken og opskriften her.

4. Gin Gin Mule.

Gin Gin Mule er en forholdsvis ny cocktail fra start 2000’erne. Cocktailen er inspireret af klassikeren Moscow Mule, men med gin i stedet for vodka – og faktisk er der to “Gin’er” i cocktailen – nemlig den botaniske gin, som vi alle kender og elsker, og så GINger beer, som er sodavand med smag af krydret ingefær.

Du finder cocktailpakken og opskriften her.

5. Vanilla Passion.

Vanilla Passion er en sød og frugtig cocktail, som smager af bittersød passionsfrugtjuice, citrusjuice og vodka. Det er en af vores egne originale opskrifter, som altid er et stort hit til vores cateringarrangementer om sommeren. 

 

Du finder cocktailpakken og opskriften her. 

Husk isterninger.

Cocktails uden isterninger er lidt ligesom kartofler uden sovs. Det fungerer bare ikke. Husk derfor masser af isterninger til studentergildet og sommerfesten. Vi anbefaler, at I bestiller isterninger i termotønder, hvor isen kan holde i minimum 24 timer. Så kan I holde jeres drinks kolde hele dagen.
Køb herfra.

Kontakt os i dag på 71 99 01 74 eller salg@cocktailcompany.dk for et uforpligtende tilbud.

Et cocktailkursus er en sjov polterabend- og teambuildingaktivitet

Find jeres indre bartendere frem. Blærerøvspoint, cocktailquiz og et vinderhold – det lyder sjovt, ikke? Vi har gjort det muligt for jer at finde jeres indre bartendere frem, hvor I skal om bag baren og lære at shake, straine og mixe cocktails. Ved at booke et...

5 friske sommercocktails

Mangler du inspiration til lækre og kølige cocktails, du kan nyde i sommersolen? Vi har samlet 5 af vores favoritter, som vi elsker at nyde i haven, på altanen eller sammen med venner på stranden. 1. Piña Colada. Piña Colada er en klassiker, som de fleste efterhånden...

Kommentarer

0 kommentarer