BOOK HER
6

Vi har serviceret mange glade kunder

Det absolut vigtigste for os er glade kunder. Vi ville ikke eksistere uden glade kunder, og vi gør altid vores ypperste for, at vores kunder får en god oplevelse med vores service og produkter. Her på siden kan du se udtalelser fra tidligere kunder og et lille udsnit af de kunder, som vi har serviceret med vores cocktailoplevelser.

Særdeles professionel eksekvering og service med smil!

“Dette var fjerde gang, at jeg har anvendt Cocktail Company til firmaarrangement. Vi har haft intim service til dette event på 30 mennesker, men tidligere har vi nydt deres hurtige bartendere og kvalitetsorienterede bagland til 330 mennesker. Kæmpe succes, og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre – store som små.”

Perfekt arrangement!

“Cocktail Company stod for et fantastisk arrangement! Personalet var meget serviceminded, friske og professionelle. De gjorde det så godt, at vi faktisk havde svært ved at forlade stedet!

Helt klart en gentagelse værd!”

Perfekt firmafest – alle er glade!

“Det er anden gang firmaet arrangerer cocktailkursus i Rambøll (60 og 80 personer), og hver gang har vi det meeeeget sjovt! Velsmagende cocktails, professionelle og super flinke bartendere, sjove konkurrencer og generelt fantastiske aftener. Perfekt kontakt før og efter kurserne. Vi skal helt sikker arrangere noget sammen igen.

Endnu et perfekt arrangement!

“Jobindex koncernen har endnu engang benyttet Cocktail Company til at arrangere vores sommerfest, og som altid blev det en stor succes. Holdet bag baren er med til at skabe den helt rigtige stemning, så 185 festglade kolleger går hjem med en god oplevelse, og en herlig fest i erindringen.”

Velforberedt, Struktureret og professionel levering.

“Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Cocktail Company til årets Folkemøde, hvor vi skulle servere alkoholfri drinks i forbindelse med en indsats mod spritkørsel. Allerede fra start var det velstruktureret med prøvesmagning, udvælgelse af cocktails samt ingrediensliste med fokus på slutbrugeren, løbende kommunikation samt god, smilende og professionel levering til ufattelig mange mennesker i Allinge. Vi kunne med ro i maven passe vores arbejde, alt imens de dygtige bartendere udførte deres. Speciel tak til Kevin, Martin og Lasse for et godt og professionelt arbejde. Vi anvender gerne Cocktail Company igen, og vi kan varmt anbefale et lignende samarbejde.”

Verdensklasse!!

“1000 tak til Cocktail Company for en gennemført oplevelse til Fokusmæglernes åbningsreception. I er virkelig for seje. Der var bare ikke en finger at sætte på noget som helst. Baren var sat op og klar lidt før tid endda, de medbragte det hele + lidt ekstra. Yderst lækre cocktails, som både duftede og smagte af gode råvarer. To supersøde og megadygtige bartendere stod med store smil på hele aftenen. De var virkelig gode til at tilpasse sig stemningen og blev straks en del af festen. Flere af vores gæster har efterfølgende rost dem. Da tiden var gået, tog de det hele med sig igen, så vi stod med et minimum af rengøring. Lækkert, indbydende og gennemført koncept, som varmt anbefales herfra – både til private og virksomhed.”

Vi har blandt andet også afholdt arrangementer for

Mød vores samarbejdspartnere:

Venuu

Venuu gør det nemt at booke unikke lokaler til alt fra firmaarrangementer til private events, inklusiv bryllupper og fester samt møder og konferencer. På siden kan du hurtigt finde al den information, du behøver om hvert eneste sted og hurtigt kontakte dem direkte på deres profil. Book de perfekte lokaler til dit næste arrangement på Venuu.com!

KBH Teambuilding

KbhTeambuilding tilbyder moderne teambuilding og løsninger med højt serviceniveau. Deres fokus er på tendenser og dynamikker, som præger virksomheder idag. KbhTeambuilding tror på udviklingen af den menneskelige kapital, som i sidste ende styrker virksomheden.  

Knowie

Knowie er en ny dansk startup, som tager kampen op mod alle de udfordringer som kommer til følge af høj personaleudskiftning i danske virksomheder. Knowie gør det nemt, sjovt og uforpligtende, at lære sine kollegaer bedre at kende, ved hjælp af gamification

De perfekte cocktails til din fest

LANDSDÆKKENDE SERVICE
Vi tilbyder cocktailcatering og cocktailkurser i hele landet. Kurserne kan enten afholdes på vores barer i København og Århus eller hos jer selv.

FLERE ÅRS ERFARING
Vi har knap 10 års erfaring med cocktailkurser og cocktailcatering til alt fra firmafester, bryllupper og fødselsdage.

PROFESSIONELLE BARTENDERE
Vores professionelle bartendere er uddannet igennem vores eget bartenderakademi, og vi kan derfor altid stå på mål for kvaliteten og serviceniveuaet.

VI SØRGER FOR ALT
Uanset om I skal holde et coctkailkursus eller en fest med cocktails, tager vi alt det nødvendige med til baren, så I ikke skal tænke på noget.

Kontakt os

TELEFON

Tel: +45 71 99 01 74

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
CVR-nr: 38061224 

Gjellerupvej 89B,
8230 Åbyhøj