Referencer

6

Vi har serviceret mange glade kunder

Hos Cocktail Company er vi stolte af at levere enestående cocktailoplevelser til alle typer arrangementer. Uanset om det er store firmaevents med tusindvis af gæster, intime bryllupper eller livlige jule- og sommerfester, sørger for vores cocktailcatering og cocktailkurser for en mindeværdig oplevelse hver gang.

Vi har haft fornøjelsen af ​​at arbejde med nogle af de mest prestigefyldte arrangementer, hvor vi har serviceret tusindvis af gæster med vores førsteklasses cocktailcatering. Vores team af professionelle bartendere sikrer, at hver drink er perfekt tilberedt, hvilket tilføjer en touch af elegance og spænding til dit arrangement.

Hvad siger vores kunde om os?

"Særdeles professionel eksekvering og service med smil!"

 

 

“Dette var fjerde gang, at jeg har anvendt Cocktail Company til firmaarrangement. Vi har haft intim service til dette event på 30 mennesker, men tidligere har vi nydt deres hurtige bartendere og kvalitetsorienterede bagland til 330 mennesker. Kæmpe succes, og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre – store som små.”

"Perfekt arrangement!"

 

 

“Cocktail Company stod for et fantastisk arrangement! Personalet var meget serviceminded, friske og professionelle. De gjorde det så godt, at vi faktisk havde svært ved at forlade stedet!

Helt klart en gentagelse værd!”

"Endnu et perfekt arrangement!"

 

“Jobindex koncernen har endnu engang benyttet Cocktail Company til at arrangere vores sommerfest, og som altid blev det en stor succes. Holdet bag baren er med til at skabe den helt rigtige stemning, så 185 festglade kolleger går hjem med en god oplevelse, og en herlig fest i erindringen.”

"Velforberedt, Struktureret og professionel levering."

 

“Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Cocktail Company til årets Folkemøde, hvor vi skulle servere alkoholfri drinks i forbindelse med en indsats mod spritkørsel. Allerede fra start var det velstruktureret med prøvesmagning, udvælgelse af cocktails samt ingrediensliste med fokus på slutbrugeren, løbende kommunikation samt god, smilende og professionel levering til ufattelig mange mennesker i Allinge. Vi kunne med ro i maven passe vores arbejde, alt imens de dygtige bartendere udførte deres. Speciel tak til Kevin, Martin og Lasse for et godt og professionelt arbejde. Vi anvender gerne Cocktail Company igen, og vi kan varmt anbefale et lignende samarbejde.”

"Verdensklasse!!"

 “1000 tak til Cocktail Company for en gennemført oplevelse til Fokusmæglernes åbningsreception. I er virkelig for seje. Der var bare ikke en finger at sætte på noget som helst. Baren var sat op og klar lidt før tid endda, de medbragte det hele + lidt ekstra. Yderst lækre cocktails, som både duftede og smagte af gode råvarer. To supersøde og megadygtige bartendere stod med store smil på hele aftenen. De var virkelig gode til at tilpasse sig stemningen og blev straks en del af festen. Flere af vores gæster har efterfølgende rost dem. Da tiden var gået, tog de det hele med sig igen, så vi stod med et minimum af rengøring. Lækkert, indbydende og gennemført koncept, som varmt anbefales herfra – både til private og virksomhed.”

Vi har serveret hos

Mød vores samarbejdspartnere

Venuu

Venuu gør det nemt at booke unikke lokaler til alt fra firmaarrangementer til private events, inklusiv bryllupper og fester samt møder og konferencer. På siden kan du hurtigt finde al den information, du behøver om hvert eneste sted og hurtigt kontakte dem direkte på deres profil. Book de perfekte lokaler til dit næste arrangement på Venuu.com!

KBH Teambuilding

KbhTeambuilding tilbyder moderne teambuilding og løsninger med højt serviceniveau. Deres fokus er på tendenser og dynamikker, som præger virksomheder idag. KbhTeambuilding tror på udviklingen af den menneskelige kapital, som i sidste ende styrker virksomheden.  

Fortæl om dit arrangement

Del detaljerne med os, og lad os sammen skabe en uforglemmelig aften fyldt med skræddersyede cocktails og uforglemmelige øjeblikke.

Når du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Få et tilbud på dit arrangement

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt