Karriere

KONTAKT 
6

Et job hvor hver dag er som fredag

Som medarbejder hos Cocktail Company bliver du en del af en festlig koncern, hvor der ikke er langt til toppen. 

 

 • Tæt sammenhold med kolleger
 • Gode rammer for faglig udvikling
 • Festlig og løssluppen atmosfære

Cocktail Company som arbejdsplads

Hos Cocktail Company bliver du en del af et ungt, festligt og professionelt miljø. Vi prioriterer din faglige udvikling højt og du bliver mødt med tillid og åbenhed og derfor opnår du hurtigt et stort ansvar. Vi sætter stor pris på vores medarbejdere og gør vores bedste for at skabe et hyggeligt arbejdsmiljø, hvor der stadig er fokus på resultaterne.

Cocktail Company er en del af Friday Group Aps og vi er landets førende aktør indenfor cocktailverden.
Vi tilbyder alt lige fra cocktailkurser til komplette barløsninger, hvor vi altid bestræber os på, at levere den bedste oplevelse overfor kunden. Derudover er bæredygtighed og økologi vigtig for os, så vi bruger blandt andet kun frisk økologisk juice og vi stort fokus på at bruge så få ressourcer som muligt og mindske vores spild.

Du kan læse mere om Cocktail Company her.

Ledige stillinger

Cocktail Company søger freelance-bartendere

Cocktail Company søger altid nye medarbejdere til at servere lækre drinks til de mange privatarrangementer og firmafester vi afholder. Så kunne du tænke dig et job i selskab med nogle af landets dygtigste bartendere, være en del af de fedeste fester og sørge for at vores kunder og gæster får en uforglemmelig oplevelse? Er du vild med at levere en fed oplevelse til andre mennesker og går du op i at levere service med et smil?

Så indtag rollen som Cocktail Companys nye bartender enten i København eller Aarhus.

Hvem er Cocktail Company?

Vi er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser – både i form af cocktailkurser og komplette barløsninger til private og virksomheder. Som bartender kommer du ud til alt fra fødselsdage, polterabender og bryllupper samt til store firmafester som sommerfester og julefrokoster. Vi har derfor ekstra meget drøn på i sommer- og vinterperioden. Vi har en stor stab af professionelle bartendere tilknyttet, som har mange års erfaring i barbranchen.

Vores medarbejdere beskriver os som imødekommende, sociale og festlige. Vi går op i faglig kvalitet og i at udføre alle vores opgaver professionelt.

Din fornemmeste opgave bliver at:

 • Levere den ultimative oplevelse for vores kunder og gæster, når du som Cocktail Companys storsmilende ansigt udadtil bringer service i nye højder og tænker stort for at udvikle Cocktail Company som kundernes foretrukne cocktailløsning.
 • Holde det kølige overblik i til tider hektiske situationer uden at miste din professionalisme og øjet for kvaliteten af en hver cocktail du langer over baren.
 • Kontinuerligt udvikle dine faglige kompetencer indenfor mixologi og servicering.

 

”Mit job er at bartende på et højt niveau, men for mig handler det i ligeså høj grad om at støtte op om mine kolleger. I sidste ende skal alle have en god aften. Både gæster OG bartendere.”
– Morten, lokationsbartender hos Cocktail Company

Vi forestiller os, at du:

 • Går rundt med et konstant smil på læben og at du er i stand til at kunne udvise et højt niveau af service overfor gæsten.
 • Elsker at have med mennesker at gøre, er udadvendt og positiv, og at du besidder en god portion situationsfornemmelse.
 • Bliver topmotiveret af at skabe den ideelle oplevelse for kunden og gæsten og modtage den efterfølgende anerkendelse.
 • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring som bartender eller fra cocktail-branchen, men erfaring fra service-branchen er også fint.
 • Er klar på at give den ekstra meget gas og tager mange vagter i vores højsæsoner, der kører i maj/juni, august/september og november/december.

 

Vi tilbyder dig:

 • Et fleksibelt freelancejob, hvor du kan tage vagter når det passer dig.
 • Et super sjovt, festligt og anderledes arbejde.
 • Træning og udvikling af dine bartending-kompetencer – uanset om du har erfaring eller ej.
 • Konkurrencedygtig løn, mulighed for bonus ved mersalg og fleksible arbejdstider.
 • Et team af fagligt dygtige og socialt engagerede kollegaer.
 • Et job hvor faglig stolthed er i højsæde.
 • En job der er tilknyttet en af vores afdelinger i enten København eller Aarhus.

Skal du med på holdet?

Hvis du ønsker at blive en del af holdet, så søg via https://fridaygroup.dk/soeg-job/

Fortæl lidt om dig selv, dine kvalifikationer og din tidligere erfaring samt CV og vellignende billede. Du skal vælge “Cocktail Company” under “Hvilket selskab søger du stillingen hos?” samt vælge “Cocktailbartender” under “Hvilken stilling søger du? *”

Friday Group ApS søger markedsføringspraktikant

Siden 2013 har Friday Group ApS været leverandør af den perfekte fredag aften. Vi er en koncern bestående af over 25 dedikerede, unge mennesker, som tilbyder bar- og eventløsninger. Koncernen består af fem brands, der blandt andet tilbyder cocktailoplevelser, bar-løsninger og isterninger; herunder Cocktail Company, Is Til Fest, Aloë Cocktailbar, Potio og Friday Group.

Til vores marketingafdeling søger vi nu en ihærdig praktikant, der er klar til at hjælpe vores marketingteam med at stå for markedsføringsinitiativer på tværs af virksomheder og brands. Dette inkluderer bl.a. vedligeholdelse af sociale medier, opsætning af salgsmaterialer til salgsteamet, vedligeholdelse af websites og tekstforfatning.

Som marketingpraktikant i Friday Group vil du opleve en sjov og anderledes hverdag, hvor der er fokus på udviklingen hos den enkelte, samtidigt med at der bliver fejret de små successer i hverdagen. Vi er en festlig koncern, hvor der ikke er langt til toppen, og i samråd med marketingschefen, vil du selv være med til at skabe dine opgaver i din praktikperiode.

Vi forestiller os at du er ihærdig, initiativrig, kreativ og god til skriftligt arbejde. En del af dine arbejdsopgaver vil indebære skriftlig formulering til diverse platforme, herunder vedligeholdelse af vores blogs, sociale medier og vores websites. Hvis du har erfaring med at arbejde med Photoshop eller lignende programmer er det en fordel, men det er ikke et krav. Teknisk indsigt er en stor fordel, da vi bruger mange forskellige IT-systemer til at få vores virksomhed til at køre smertefrit.

Vi har kontorer i Glostrup, og tilbyder betalt frokost, samt hyggelige fredagsbarer. Arbejdstiden ligger fra 9 til 17, og Så hvis du er glad for at feste og har interesse i markedsføring, så send dit CV og motiverede ansøgning til job@fridaygroup.dk – mærk din email med ”Markedsføringspraktikant”.

 

 

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

 

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj