BOOK HER
6

Om Cocktail Company

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser. Vi tilbyder lækre cocktailprodukter og serviceydelser til hele Danmark i form af underholdende cocktailkurser og komplette barløsninger. Med knap 10 års erfaring i branchen har vi kompetencerne til at omdanne din drømmefest til virkelighed.

Hvad enten det er til et bryllup eller en stor firmafest, så leverer vi altid flotte og professionelle løsninger til en fair pris. Vi bruger de bedste råvarer, har professionelle bartendere, som vi selv uddanner og leverer fleksible løsninger til ethvert arrangement.

Cocktail Company er et datterselskab af koncernen Friday Group. Vi har modtaget tre Gazellepriser, og er i dag over 150 medarbejdere inklusiv vores dygtige bartendere. Glade kunder er fundamentalt for os, og vi har derfor altid en efterfølgende dialog med vores kunder. Det sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen i forhold til kvaliteten af den oplevelse, som vi ønsker at levere.

Vision

Cocktail Company vil være en del af alle festlige lejligheder. Om det er et bryllup, en firmafest eller sågar en børnefødselsdag, så har vi cocktail- og mockailløsninger til alle slags events.

Med mere end 10 års erfaring udvikler og omsætter vi konstant idéer til fuldendte cocktailoplevelser og giver vores bidrag til konstant innovation i branchen.

 

Mission

Vores mission er simpel: Vi vil kun have glade gæster. Vores gæster er altid i centrum – for Cocktail Company kan ikke eksistere uden. Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse udover det sædvanlige.

Bæredygtighed

Hos Cocktail Company forsøger vi at passe på kloden. Vi går meget op i at mindske spild og ressourceforbrug, og har derfor skiftet alle vores plastiksugerør ud med pap og bruger genandvendendelige plastikglas. Derudover har vi en bæredygtig menu, hvor ingredienserne primært er baseret på danskproducerede produkter.

Om Cocktailcompany

Vi er fødevaregodkendte:

København:

Aarhus:

Kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
CVR-nr: 35226370

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj