Om Cocktail Company

Vores historie

Efter at have serveret til flere end 1.000 events alene i 2022, fortsætter Cocktail Company med at sætte standarden for cocktailoplevelser i Danmark, som vi har gjort i mere end 11 år.

Vi er her for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse. Det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med et fokus på bæredygtighed, fra genanvendelige plastikkrus til en menu baseret på danske produkter, stræber vi efter at gøre en forskel, mens vi serverer de bedste drinks.

Vis mere

Mød Vores Team

Oplev enestående cocktailcatering med Cocktail Company

Hos Cocktail Company er vores dedikerede og professionelle bartendere hjertet af vores virksomhed. Vores team bringer unikke færdigheder og en passion for cocktails, hvilket sikrer, at hvert event bliver uforglemmelig.

Vi tager os tid til at forstå dine behov, så vi kan levere en skræddersyet cocktailoplevelse, der overgår dine forventninger. Se vores video og mød de fantastiske mennesker, der står bag Cocktail Company. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

års erfaring

Events

gæster

Vores udvalg af tjenester

Vi tilbyder primært cocktailcatering til både firma- og private arrangementer, men vi tilbyder også spændende cocktailkurser og unikke Graffiti Cocktails. Uanset hvilken service du vælger, kan du forvente den højeste kvalitet og en mindeværdig oplevelse.

Vision

Cocktail Company vil være en del af alle festlige lejligheder. Uanset om det er et bryllup, en firmafest eller endda en børnefødselsdag, så har vi cocktail- og mocktailløsninger til alle slags events. Med mere end 11 års erfaring udvikler og omsætter vi konstant idéer til fuldendte cocktailoplevelser og bidrager til konstant innovation i branchen.

Mission

Vores mission er simpel: Vi vil kun have glade gæster. Vores gæster er altid i centrum – Cocktail Company kan ikke eksistere uden dem. Vi er her for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse. Det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at levere en oplevelse udover det sædvanlige.

Bæredygtighed

Hos Cocktail Company forsøger vi at passe på kloden. Vi går meget op i at mindske spild og ressourceforbrug, og har derfor skiftet alle vores plastiksugerør ud med pap og bruger genanvendelige plastikglas. Derudover har vi en bæredygtig menu, hvor ingredienserne primært er baseret på danskproducerede produkter.

Få et tilbud på dit Cocktailkursus

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt