BOOK HER
6

Om Cocktail Company

Hvem er Cocktail Company?

Efter at have serveret til flere end 1.000 events alene i 2022, fortsætter Cocktail Company med at sætte standarden for cocktailoplevelser i Danmark, som vi har gjort i mere end 10 år.

Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse udover det sædvanlige.

Med et fokus på bæredygtighed, fra genanvendelige plastikkrus til en menu baseret på danske produkter, stræber vi efter at gøre en forskel, mens vi serverer de bedste drinks.

Vision

Cocktail Company vil være en del af alle festlige lejligheder. Om det er et bryllup, en firmafest eller sågar en børnefødselsdag, så har vi cocktail- og mocktailløsninger til alle slags events. Med mere end 10 års erfaring udvikler og omsætter vi konstant idéer til fuldendte cocktailoplevelser og giver vores bidrag til konstant innovation i branchen.

 

CSR

Cocktail Company vil være Danmarks sjoveste og bedste arbejdsplads for unge mennesker, og vi tilstræber at ansætte mere end 300 studerende fordelt på København, Aarhus og Odense.

Mission

Vores mission er simpel: Vi vil kun have glade gæster. Vores gæster er altid i centrum – for Cocktail Company kan ikke eksistere uden. Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse udover det sædvanlige.

Bæredygtighed

Hos Cocktail Company forsøger vi at passe på kloden. Vi går meget op i at mindske spild og ressourceforbrug, og har derfor skiftet alle vores plastiksugerør ud med pap og bruger genanvendelige plastikglas. Derudover har vi en bæredygtig menu, hvor ingredienserne primært er baseret på danskproducerede produkter.

Kontakt os

TELEFON

Tel: +45 71 99 01 74

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
CVR-nr: 38061224 

Gjellerupvej 89B,
8230 Åbyhøj