Cocktailcatering

BARLØSNING MED COCKTAILS OG MOCKTAILS TIL ALLE TYPER EVENTS

 Lad os stå for cocktails til din fest. Lej en bar med professionelle bartendere og velsmagende cocktails. Vi har knap 10 års erfaring med cocktailcatering til alle slags events såsom firmafester, julefrokoster, bryllupper og fødselsdage.

Vi står for alt omkring baren – lige fra barmoduler, opsætning, professionelle bartendere, servering samt velsmagende cocktails og mocktails. Således kan I blot fokusere på at hygge med gæsterne og nyde jeres Vanilla Passion eller Espresso Martini. Vi kan også servere fadøl, shots og vin, hvis I ønsker det.

 Uanset om du skal afholde en mindre fødselsdag for 30 gæster, et bryllup med 100 gæster eller en kæmpe firmafest med flere tusinde deltagere – så er vi klar.

Vælg mellem forskellige menuer. Alle menuer er inkl. alkoholfrie alternativer.
Nyhed – Øko-menu
, som er lavet udelukkende af økologiske ingredienser.
Vi tilpasser pris ud fra varighed, lokation og menu-udvalg.  

Cocktails og mocktails til alle fester

Vi laver cocktails til alle slags fester og events. Vores forskellige menuer indeholder mocktails alternativer, så der vil altid være alkoholfri cocktails. 
Her på siden kan du se, hvilke fester vi oftest hyres ind til – men vi kan finde en god løsning til alle anledninger, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi kan også sørge for fadølsanlæg, vin og shots, så du får en komplet barløsning.

Cocktails til julefrokost

Gør det til en tradition at opgradere julefrokosten med en komplet cocktailbar og professionelle bartendere. En cocktailbar er ofte det, der adskiller sig fra alle andre arrangementer i julen, og vi gør drinksene til årets firmafest meget mere spændende end slatne juleøl, snaps og lunken rødvin.

Cocktails til bryllup

Bryllup er den største fest i jeres liv: En helt speciel dag, hvor jeres kærlighed skal hyldes med alle dem, I holder af. Så hvorfor ikke gøre det med en cocktail i hånden? Vi sørger for cocktailbaren og professionelle, servicemindede bartendere, så I blot skal nyde festen og hinanden.

Cocktails til fødselsdag

Kagemand og cocktails? En fortrinlig kombi, hvis I spørger os. Hvadenten du fylder 30, 50 eller 100 år, så lad os stå for cocktailsene, baren og bartenderne til din fødselsdagsfest, og lad din fest skille sig ud fra de forrige år. En fødselsdag er bare bedre med en drink i hånden.

Fredagsbar

Fredagsbaren er en fast tradition på mange arbejdspladser, hvor der bliver drukket en fyraftensbajer eller to. Nogle gange er det fedt at gøre lidt ekstra ud af fredagsbaren – og her kommer vi ind i billedet med en lækker cocktailbar og dygtige bartendere. Vi tilbyder også underholdende cocktailkurser, som kan slutte i en fri bar-løsning, hvis I ønsker en sjov aktivitet til jeres teambuildingarrangement.

Sommerfest

Sol, sommer og servicemindede bartendere. Tre ting, der går hånd i hånd, når virksomheden skal holde årets sommerfest. Kølige cocktails er nemlig en nødvendighed til sommerfesten, og vores dygtige bartendere sørger for, at I kan skåle sommerferien ind – eller sige velkommen tilbage – med lækre cocktails. Vi sørger for alt til baren, I skal blot sørge for at hygge jer med en kold cocktail i sommersolen.

graffiti cocktails

Overrask dine gæster med dit helt eget logo, motiv eller design på dine cocktails med skum. Graffiti Cocktails er en sjov gimmick til brylluppet, fødselsdagsfesten eller firmafesten, fordi det giver festen et personligt præg. Få for eksempel dine gæsters navne printet på velkomsdrinken, dit firmas logo eller et billede af dig og din partner. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvorfor leje en bartender hos Cocktail Company?

Landsdækkende service

Vi tilbyder cocktailcatering i hele Danmark. Uanset hvor i landet, I skal holde fest, så kan vi hjælpe jer.

Flere års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor cocktailverdenen, og vi har afholdt events af alle størrelser og slags.

Professionelle bartendere

Vores dygtige og erfarne bartendere sørger for, at I får den perfekte cocktailoplevelse.

Vi sørger for alt

Overlad drikkevarerne til os. Vi tager alt med til baren, også fadøl, hvis I ønsker det.

Cocktails og mocktails

HER ER NOGLE AF VORES LÆKRE COCKTAILS OG MOCKTAILS, DU KAN VÆLGE IMELLEM

Fortæl om dit arrangement

Del detaljerne med os, og lad os sammen skabe en uforglemmelig aften fyldt med skræddersyede cocktails og uforglemmelige øjeblikke.

Når du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Få et tilbud på dit arrangement

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt