Graffiti Cocktails

Graffiti Cocktails gør din fest unik

I samarbejde med danske Grafitti Cocktails er det nu muligt at få cocktails med print. Vi kan printe det motiv eller logo, som du drømmer om at få på toppen af skummet på dine cocktails. Få for eksempel printet firmalogo, et sjovt citat eller et billede direkte på dine cocktails.

Det er en god måde at skille sig ud på til en messe, en sjov gimmick til din fødselsdag og en flot overraskelse at byde dine gæster til dit bryllup.

Vis mere

Hvordan fungerer det?

At samarbejde med Cocktail Company er som at have en personlig bartenderkonsulent.

Kontakt os i bunden af siden og fortæl om dit arrangement.
   Vi designer den perfekte barløsning med Grafitti Cocktails til dig og kontakter dig med en pris.
   Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en uforglemmelig aften.

Graffiti Cocktails gør din fest, bryllup eller messe til noget ekstra særligt og giver en fed wow-effekt. Du vælger selv et print eller logo, som gør arrangementet mere personligt og ekstravagant. Det kan være et bryllupsfoto, et virksomhedslogo eller noget helt tredje.

Vi kan garantere, at dine gæster vil blive overraskede og at det vil blive et af aftenens samtaleemner.

Du kan se frem til at glæde dine gæster med en anderledes cocktail, hvor kun fantasien sætter grænser.

Hvorfor vælge Cocktail Company?

Vores erfaring og ekspertise inden for cocktailcatering gør os til det perfekte valg til din næste fest. Her er nogle grunde til at vælge Cocktail Company:

Landsdækkende Service

Vi tilbyder cocktailcatering i hele Danmark. Uanset hvor i landet du skal holde fest. så kan vi hjælpe.

Flere års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for cocktailverdenen, og vi har afholdt events af alle størresler og typer.

Professionelle bartendere

Alle vores bartendere skal igennem vores bartender-uddannelse, inden de får lov at servere for vores kunder.

Vi sørger for alt

Overlad drikkevarerne til os. Vi tager os af alt, lige fra opsætning til barservice, så I kan fokusere på at nyde festen.

Fordele ved vores Graffiti Cocktails

Kunst i hver slurk

Vores graffiti cocktails er en unik tilføjelse til din begivenhed, hvor hver drink bliver til et kunstværk. Med spiselige graffiti-mønstre skaber vores bartendere en visuel og smagsmæssig oplevelse, der vil imponere dine gæster. Perfekt til at løfte enhver fest eller firmaarrangement.

 

Vi har serveret hos

Fortæl os om dit arrangement

Del detaljerne med os, og lad os sammen skabe en uforglemmelig aften fyldt med skræddersyede cocktails og uforglemmelige øjeblikke.

Når du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Få et tilbud på dit arrangement

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt

Andre tjenester

Sjov aktivitet

Cocktailkursus Privat

Med vores cocktailkursus får I ikke kun viden om drinks, men også et event, der styrker relationer og skaber varige minder. Vores bartendere sikrer en afslappet og underholdende stemning – perfekt til netværk og socialisering.

Cocktails til fest

Cocktailcatering

Forestil dig lyden af is, der klirrer i glasset, summen af glade mennesker og smagen af en perfekt blandet cocktail. Vores uddannede bartendere kommer med en komplet barløsning, og står klar til at servere for alle dine gæster med et smil.

Cocktails med logo eller billede

Graffiti Cocktails

Vi kan printe det motiv eller logo, som du drømmer om at få på toppen af skummet på dine cocktails. Få for eksempel printet firmalogo, et sjovt citat eller et billede direkte på dine cocktails.

Hvem er Cocktail Company?

Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser og komplette barløsninger.

Efter at have serveret til flere end 1.000 events alene i 2022, fortsætter Cocktail Company med at sætte standarden for cocktailoplevelser i Danmark, som vi har gjort i mere end 10 år.

Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med et fokus på bæredygtighed, fra genanvendelige plastikkrus til en menu baseret på danske produkter, stræber vi efter at gøre en forskel, mens vi serverer de bedste drinks.