Lej en bartender

Lej en bartender

Skab en uforglemmelig oplevelse med en førsteklasses barløsning

Forestil dig lyden af is, der klirrer i glasset, summen af glade mennesker og smagen af en perfekt blandet cocktail. Vores uddannede bartendere kommer med en komplet barløsning, og står klar til at servere vores cocktails for alle dine gæster med et smil.

Vi har serveret hos

Hvordan fungerer det

At samarbejde med Cocktail Company er som at have en personlig bartenderkonsulent.

Kontakt os i bunden af siden og fortæl om dit arrangement.
   Vi designer den perfekte barløsning til dig og kontakter dig med en pris.
   Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en uforglemmelig aften.

Til arrangementet tager vi os af alt det praktiske – fra barmoduler og opsætning til udvælgelse af vores dygtigste bartendere, så du kan fokusere 100% på dine gæster.

Vores team ankommer tidligt for at sikre, at alt er på plads. På det aftalte starttidspunkt er baren åben, og bartenderne står klar til at servere cocktails, mocktails, øl, shots og vin for gæsterne.

Får du undervejs lyst til at forlænge barens åbningstid, prikker du blot din bartender på skulderen, og ekstra fakturering klares efter arrangementet er afviklet.

Hvorfor leje en bartender hos Cocktail Company?

Dækker hele Danmark

Med flere end 200 bartendere over hele landet, kommer vi ud med en komplet barløsning, uanset hvor du befinder dig.

Professionelle bartendere

Alle vores bartendere skal igennem vores bartender-uddannelse inden de får lov at servere for vores kunder.

Du bestemmer

Vi skræddersyer barens menu til dine ønsker - lige fra de fineste cocktails og mocktails, til fadøl og vin.

Hvem er Cocktail Company?

Efter at have serveret til flere end 1.000 events alene i 2022, fortsætter Cocktail Company med at sætte standarden for cocktailoplevelser i Danmark, som vi har gjort i mere end 10 år.

Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med et fokus på bæredygtighed, fra genanvendelige plastikkrus til en menu baseret på danske produkter, stræber vi efter at gøre en forskel, mens vi serverer de bedste drinks.

Fortæl os om dit arrangement

Del detaljerne med os, og lad os sammen skabe en uforglemmelig aften fyldt med skræddersyede cocktails og uforglemmelige øjeblikke.

Når du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Få et tilbud på dit arrangement

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt

Cocktails og Mocktails til alle fester

Med cocktailcatering fra Cocktail Company får du et fantastisk udvalg af drinks, herunder mocktails, økologiske cocktails og meget mere.

Vi skaber lækre cocktails og mocktails til alle slags fester og events. Vores omfattende menuer sikrer, at der er noget for enhver smag, inklusive alkoholfri alternativer. Uanset om du planlægger en firmafest, bryllup, julefrokost, fødselsdag eller sommerfest, har vi den perfekte løsning til dig.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan skabe den perfekte baroplevelse til dit arrangement. Med mulighed for fadølsanlæg, vin og shots sørger vi for, at din fest bliver en uforglemmelig oplevelse med en komplet barløsning.

Andre tjenester

Sjov aktivitet

Cocktailkursus Privat

Med vores cocktailkursus får I ikke kun viden om drinks, men også et event, der styrker relationer og skaber varige minder. Vores bartendere sikrer en afslappet og underholdende stemning – perfekt til netværk og socialisering.

Cocktails til fest

Cocktailcatering

Forestil dig lyden af is, der klirrer i glasset, summen af glade mennesker og smagen af en perfekt blandet cocktail. Vores uddannede bartendere kommer med en komplet barløsning, og står klar til at servere for alle dine gæster med et smil.

Cocktails med logo eller billede

Graffiti Cocktails

Vi kan printe det motiv eller logo, som du drømmer om at få på toppen af skummet på dine cocktails. Få for eksempel printet firmalogo, et sjovt citat eller et billede direkte på dine cocktails.