Cocktailkursus til dit firmaarrangement

EN SJOV AKTIVITET I SELSKAB MED DINE KOLLEGAER

Det ser så nemt ud, når en bartender står og shaker, strainer og mikser cocktails, men kan I gøre kunsten efter? En cocktail er nemlig mere end blot vodka og juice hældt i et glas, og det vil vi lære jer på et cocktailkursus hos Cocktail Company.

Et cocktailkursus samler jeres virksomhed om en sjov, lærerig og hyggelig oplevelse, hvor I skal om bag baren og lave smagfulde cocktails, quizze om cocktailviden og testes i en blindsmagningsquiz.

Et cocktailkursus kan afholdes året rundt uanset vind og vejr. Vi kommer både ud til jeres kontorer med alt barudstyr, men vi kan også afholde cocktailkurser hos os i København og Århus.

Teambuilding

 

EN LÆRERIG TEAMBUILDINGAKTIVITET, DER SMAGER SKØNT

Et cocktailkursus samler virksomheden om en sjov, lærerig og hyggelig teambuilding øvelse, hvor I skal om bag baren og prøve kræfter af med cocktailens spændende smagsunivers. Kurset er et godt alternativ til teambuilding øvelser i naturen, fordi vejret ikke spiller en faktor.

Et cocktailkursus hos os varer typisk 2 timer. Ved ankomst får I en velkomstdrink, som I nyder, imens vores bartender introducerer dagens program og opdeler jer i hold. 

Derefter skal I igennem 4 delelementer med jeres hold, hvor I skal svare på en cocktailquiz, testes i blindsmagning, instrueres i en kendt cocktail og sidst men ikke mindst lave en Signaturcocktail, hvor I selv skal være kreative og sammensætte jeres egen cocktail med forskellige typer spiritus, likører og mixers. Vinderholdet går hjem med et diplom, som kan pryde kontorbordet og vigtigst af alt: Håneretten!

Vi tilrettelægger altid vores kurser efter jeres ønsker, hvis I har nogle forslag til ændringer.

Efter cocktailkurset kan vi love jer, at I er bedre rystet sammen, og I vil have mulighed for at forlænge kurset med fri bar, hvis I vil fortsætte festlighederne.

MINDEVÆRDIG OPLEVELSE
Et cocktailkursus som teambuilding vil være samtaleemnet ved kaffemaskinen i lang tid efter.

STYRK SAMMENHOLDET
Styrk sammenholdet og samarbejdet mellem kolleger på tværs af afdelinger.

HOS JER ELLER HOS OS
Kurserne kan afholdes enten hos jer selv eller på en af vores lokationer i København eller Aarhus.

OPTAKT TIL FIRMAFESTEN
Et cocktailkursus er oplagt som optakt til jeres firmafest, hvor I kan slutte jeres dag med et brag.

Cocktailkursus med fri bar

 


START DIN FREDAGSBAR ELLER FIRMAARRANGEMENT MED ET COCKTAILKURSUS OG AFSLUT MED FRI BAR

Efter cocktailkurset kan I vælge at tilkøbe fri bar, så I kan fortsætte firmafesten og festlighederne. Bartenderen fra kurset hopper bag baren og fortsætter aftenen med en fri bar-løsning med et lækkert udvalg af sæsonens cocktails, som I har valgt. Se vores udvalg af cocktailmenuer her.

Vi sætter selvfølgelig alt op og rydder alt væk, når festen er slut. I skal blot nyde hinandens selskab og hygge jer over kollegernes indsatser til aftenens cocktailkursus.

Cocktailkurser af enhver størrelse

Vi har cocktailkurser til både større og mindre hold. Uanset jeres virksomheds størrelse, garanterer vi, at I får det sjovt. Vi har mulighed for at komme ud til jeres kontorer, men I kan også komme ind til et kursus på en af vores barer, hvis I er en mindre virksomhed eller afdeling.

Vi kan hjælpe med alt indenfor cocktailverdenen

Graffiti cocktails

Brug Graffiti Cocktails til jeres næste fest eller reception og sæt et helt særligt præg på jeres cocktails med jeres firmalogo.

Firmafest med cocktails

Med en cocktailbar til jeres firmafest, får I en fantastisk aften med lækre cocktails lavet af vores professionelle bartendere.

speed pourer

Fredagsbar med cocktails 

Forkæl jeres medarbejdere med en række lækre cocktails til den næste fredagsbar.

Om Cocktailcompany

Vi er fødevaregodkendte:

København:

Aarhus:

Kontakt os

TELEFON

Tel: +45 71 99 01 74

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
CVR-nr: 35226370

Gjellerupvej 89B,
8230 Åbyhøj