Ideer til din fest

Der er mange ting at holde styr på, når du skal holde en fest. Gæstelisten, borddækningen, maden, underholdning og drikkevarerne er nogle af de ting, der kan være svære at beslutte. Vi guider dig og kommer her med gode løsninger på, hvordan du holder den perfekte fest.

Hvad enten du skal holde et bryllup, en polterabend eller en større firmafest, så er der altid mindst to ting, du skal have styr på:
Drikkevarerne, maden og underholdning. Her er der derfor en oversigt over vores bud på, hvordan du kan sammensætte din fest.

Barløsning

Bestil en cocktailbar med professionelle bartendere og velsmagende cocktails. Vi ankommer til din fest med barmoduler og stiller dem op i et tidsrum, der passer dig. Derefter serverer vores bartendere lækre cocktails i minimum 4 timer med mulighed for at tilkøbe ekstra timer, hvorefter vi enten på samme aften eller dagen efter piller baren ned igen og rydder alt op.

Du kan vælge imellem 3 forskellige menuer:
Favoritmenuen, hvor du får 8 sæsonbetonede cocktails + 7 longdrinks.
Økomenuen, hvor du får 5 økologiske cocktails.
Allroundmenuen, hvor du får 4 cocktails + 7 longdrinks.

Det er muligt at bytte enkelte cocktails ud med dine egne favoritter, hvis du har nogle specifikke cocktails, som du drømmer om at servere til din fest. Det er selvfølgelig også muligt at tilføje fadøl og shots til din menu.

Graffiti Cocktails

Vi anbefaler altid at have velkomstdrinks klar, til når gæsterne kommer. Med Graffiti Cocktails har du mulighed for at få logo eller billede på dine cocktails.

Det giver en superflot wow-effekt, når der står mange Graffiti Cocktails klar til dine gæster. 

Vi kan gøre cocktailsene personlige med individuelle billeder, så hver gæst får sin helt egen cocktail. 

Underholdning – Cocktailkursus

Hos Cocktail Company afholder vi cocktailkurser på vores barer Aloë i hjertet af København og Grace, som ligger i centrum af Aarhus. Vi har også mulighed for at komme til jer. Et cocktailkursus er en fed aktivitet til en polterabend, som teambuildingaktivitet eller til en fødselsdag. Vi inviterer jer om bag baren, hvor I lærer at shake, straine og mixe cocktails, som var I professionelle bartendere. Cocktails er nemlig meget mere end blot rom & cola hældt i et glas – det er et smagsunivers med en lang historie, som vi vil undervise og quizze jer i.

Cocktailpakker

Hvis du skal holde en mindre privatfest er en fri bar-løsning måske lige i overkanten. Vi har derfor et stort udvalg af cocktailpakker, hvor du får alt, hvad du har brug for til for eksempel at lave Espresso Martini eller Gin Hass. I cocktailpakkerne er der ingredienser nok til mellem 10-28 cocktails, og vi sender dem direkte hjem til dig. Gør din fest ekstra festlig og køb nogle forskellige cocktailpakker og et sæt barudstyr, så dine gæster selv kan shake cocktails.

Isterninger

Cocktails uden isterninger er ligesom kartofler uden sovs – det duer bare ikke. Vi leverer isterninger og knust is i flamingotønder på 25 kg eller termokasser på 10 kg. Vi producerer også store, klare isterninger, der er flotte i klassiske cocktails som for eksempel Negroni. Vi har også tøris i vores sortiment, og flotte champagnebowls, som er festlige med isterninger og champagneflasker.

Lej cocktailbar – København

 Alöe Cocktailbar ligger blot 50 meter fra strøget og oser af caribisk stemning. Her kan I både afholde kurser, brunch, fødselsdag, netværksmøde eller noget helt andet. Baren er i 2 etager, og det er muligt at leje 1. sal, hvor der også er bar.

Lej cocktailbar – Aarhus

Grace Cocktailbar ligger i centrum af Aarhus. En smuk cocktailbar med luksuriøs, klassisk møblering, som danner de hyggeligste rammer omkring jeres cocktailkursus og forskellige typer arrangementer. 

Lej cocktailbar – København

 Kassen Cocktailbar ligger lige ved søerne i København. Baren kan lejes udenfor almindelig åbningstid. I åbningstiden kan I altid komme forbi og nyde cocktails.

Mad: Få styr på menuen med DiningSix

En god fest kræver også en god middag – vi anbefaler derfor at bestille mad fra DiningSix, som har et bredt udvalg af menuer og cateringmuligheder. Du kan for eksempel bestille mad til et bryllup, julefrokost eller en lækker omgang burgere til receptionen.

DiningSix har også udvalgte menuer, hvor alt maden kommer anrettet og klar til servering ved modtagelse, så du hverken skal bekymre dig om tilberedning eller stegetider, men i stedet kan fokusere på dine gæster og festen.

Lad Tablesetting stå for borddækningen

Du ligger formentlig ikke inde med bestik og service til alle de mennesker, der kommer til din fest, og vi har derfor fundet en god løsning til dig: Tablesetting!

Tablesetting tilbyder en unik serviceudlejning af specielt udvalgte tallerkener, glas, bestik, vaser og endda borde og stole til dig, der gerne vil dække et smukt og personligt bord til din fest. Tablesetting har showroom på Sjælland og Jylland, og tilbyder serviceudlejning i hele landet. 

Eventplanner

Nogle gange kan det godt være uoverskueligt at stå for al planlægning af din fest – især, hvis det er et af dit livs største begivenheder som et bryllup, eller der kommer rigtig mange gæster.

Vi har et samarbejde med eventplanlægger Sarah Kalmar, som vi leverer barløsninger til. Sarah Kalmar er din eventplanlægger, som skræddersyr dit arrangement udfra dine behov og ønsker. Hun kan klare et hvilket som helst arrangement, hvad end det er en lille vielse på stranden eller en stor fødselsdag med hundrede mennesker. 

Få styr på musikken: Lej en DJ

En fed fest er lig med et fyldt dansegulv – og her kommer musikken ind i billedet.

Musikken er med til at sætte stemningen for din fest, hvad enten du drømmer om 80’er-hits til dansegulvet eller mere stille og roligt loungemusik til middagen. 

Vi anbefaler DJ Lasse Apel, som har erfaring med at spille til private begivenheder, store erhvervskonferencer samt på en lang række diskoteker og festivaler som Blume, NIMB, The Jane, Dandy, The ZOO, Cafe Nexus, Musik i Lejet, Cafe Victor og lignende.

Om Cocktailcompany

Vi er fødevaregodkendte:

København:

Aarhus:

Kontakt os

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
CVR-nr: 35226370

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj