Som Danmarks foretrukne valg inden for cocktailoplevelser, er du sikret kvalitet og professionalisme fra start til slut. Vi udbyder underholdende cocktailkurser både fysisk og virtuelt og leverer skræddersyede barløsninger til ethvert arrangement. Vi sørger for, at jeres næste event bliver uforglemmeligt.
Få et tilbud

Vi tilbyder blandt andet:

6

Cocktailcatering Firmaarrangementer

Intet arrangement er for stort. Vi klarer alt der skal til for at I får en perfekt aften med kollegaerne fyldt med lækre cocktails.

Intet arrangement er for stort. Vi klarer alt, der skal til, for at I får en perfekt aften med kollegaerne fyldt med lækre cocktails.

Cocktailcatering Privatarrangementer

Få den perfekte privatfest med en lækker og eksklusiv cocktailbar. Vi medbringer alt, der skal til, for at I får den bedste aften.

Prøv et anderledes arrangement til jeres private fest. Bliv udfordret bag baren og få en fantastisk start på en god aften med vennerne.

Virtuelle Cocktailoplevelser Private arrangementer

Virtuelle cocktailkurser Firmaarrangementer

Hvis i leder efter et anderledes og underholdende indslag til jeres firma begivenhed, så prøv et virtuelt cocktailkursus som den perfekte start på aftenen.

Hvis i leder efter et anderledes og underholdende indslag til jeres firma begivenhed, så prøv et virtuelt cocktailkursus som den perfekte start på aftenen.

Hvis I leder efter et anderledes og underholdende indslag til jeres firma begivenhed, så prøv et virtuelt cocktailkursus som den perfekte start på aftenen.

Underholdende cocktailOPLEVELSER

Cocktail Company er mere end cocktails af høj kvalitet. Vi er det foretrukne valg, når der skal vælges et sjovt, udfordrende eller anderledes arrangement. Vi er eksperter i cocktailkurser i alle afskygninger: Firmaarrangementer, polterabender, teambuilding, bryllupper, havefester m.m. Med andre ord: Vi kan klare alle opgaver. Bring it.

Du bestemmer naturligvis, om det skal foregå virtuelt eller fysisk, vi skal nok sørge for de perfekte rammer. Læs mere om dine muligheder og glæd dig til en cocktailoplevelse ud over det sædvanlige.

Cocktailløsninger til enhver lejlighed

Hos Cocktail Company leverer vi komplette barløsninger med lækre cocktails til ethvert arrangement. Uanset om det er til 10 eller +100 gæster, så har vi den rette løsning. Book en bar med drikkevarer og professionelle bartendere – så du blot skal slappe af og nyde festen.

Lækre cocktailløsninger til enhver lejlighed

Cocktail Company leverer barløsninger med lækre cocktails til ethvert arrangement! Sommerfester, julefrokoster, bryllupper eller fredagsbarer. Vi klarer det hele. Vi kommer med bar, drikkevarer og professionelle bartendere – I skal bare slappe af og nyde festen!

Underholdende cocktailkurser

Cocktail Company er blevet landskendt for vores sjove og udfordrende cocktailkurser, der passer perfekt til både teambuilding med firmaet og som indslag til polterabend med vennerne.

Læs mere om vores cocktailkurser og oplev en sjov og anderledes aktivetet med fokus på spændende smagsoplevelser.

gode grunde til at vælge Cocktail Company

Coffee Bean

Kun de bedste råvarer

Coffee Bean

profesionelle bartendere

Coffee Bean

service, du kan stole på

Coffee Bean

både virtuelt og fysisk

Vi sætter en stor ære i kun at have tilfredse kunder. Vi sørger for alt, hvad der skal til for at skabe de absolut bedste rammer til dit arrangement, så du og dine gæster blot skal nyde lækre cocktails, serveret af et professionelt team.

seneste nyt fra vores blog

Læs om vores forskellige arrangementer, få tips til hjemmebaren og lær nye opskrifter på lækre cocktails.

Polterabend aktiviteter

Polterabend aktiviteter

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – men efter mange års erfaring kan vi sige at ikke meget slår et godt cocktailkursus. Det er noget alle synes om og ligemeget om det er en dame- eller herrepolterabend så er det et hit....

Udmelding fra Cocktail Company angående Covid-19

Udmelding fra Cocktail Company angående Covid-19

Udmelding fra Cocktail Company angående Covid-19 Grundet myndighedernes udmelding er vi også i Cocktail Company nødt til at tage denne situation meget alvorlig, og følge deres anvisninger. Vi er ikke at finde på vores sædvanlige plads på...

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj