Bartender til sommerfest

Skab en uforglemmelig sommerfest med en førsteklasses barløsning.

Gør din sommerfest hjemme i haven til noget helt særligt uden at gå på kompromis med hyggen. Vores bartendere er klar til at servere alt fra klassikere til nye favoritter, alt imens du og dine gæster kan læne jer tilbage i havemøblerne og nyde sommeren. Vi bringer baren til dig – simpelt og uden besvær.

Vis mere

Hvordan fungerer det at leje en bartender til sommerfest?

Et samarbejde med Cocktail Company er som at have en personlig bartenderkonsulent, når du lejer en bartender til  din sommerfest.

Kontakt os i bunden af siden og fortæl om dit arrangement
   Vi designer den perfekte barløsning til dig og kontakter dig med en pris
   Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en uforglemmelig aften

Vi sørger for at alt det praktiske er på plads inklusive vores imødekommende bartendere, der sørger for gode drinks og stemning, mens du nyder festen.

Vores team er på stedet i god tid, og når festen begynder, er vi klar til at gøre din sommerfest til noget helt særligt. Skulle festen trække ud, er det ingen sag – vi tilpasser os og afregner efterfølgende.

Hvorfor vælge cocktailcatering fra Cocktail Company?

Vores erfaring og ekspertise inden for cocktailcatering gør os til det perfekte valg til din næste fest. Her er nogle grunde til at vælge Cocktail Company:

Landsdækkende Service

Vi tilbyder cocktailcatering i hele Danmark. Uanset hvor i landet du skal holde fest. så kan vi hjælpe.

Flere års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for cocktailverdenen, og vi har afholdt events af alle størresler og typer.

Professionelle bartendere

Alle vores bartendere skal igennem vores bartender-uddannelse, inden de får lov at servere for vores kunder.

Vi sørger for alt

Overlad drikkevarerne til os. Vi tager os af alt, lige fra opsætning til barservice, så I kan fokusere på at nyde festen.

Hvem er Cocktail Company?

Efter at have serveret til flere end 1.000 events hvert år fortsætter Cocktail Company med at sætte standarden for cocktailoplevelser i hele Danmark, som vi har gjort i mere end 10 år.

Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende over for jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med et fokus på bæredygtighed – fra genanvendelige plastikkrus til en menu baseret på danske produkter – stræber vi efter at gøre en forskel, mens vi serverer de bedste drinks.

Tjek vores andre forretninger

Vi har serveret hos

Fortæl os om dit arrangement

Del detaljerne med os, og lad os sammen skabe en uforglemmelig aften fyldt med skræddersyede cocktails og uforglemmelige øjeblikke.

Når du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Få et tilbud på dit arrangement

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt