Cocktailcatering priser til firmafester

Cocktailcatering priser til firmafester

Få et overblik over vores fleksible priser på cocktailcatering til firmafester.

Fra 1 time og opefter: Du bestemmer selv, hvor længe vi skal servere for dig – fra 1 time og opefter.
Sammensæt din egen menu: Vil du have 2 cocktails? Eller måske 8? Bestem selv hvor mange og hvilke cocktails, der skal på menuen, eller få vores anbefaling.
Vi klarer alt: Vi står for opsætning og oprydning, så I kan fokusere på at nyde festen og de lækre drinks.

Vi har serveret hos

Særdeles professionel eksekvering og service med smil!

Dette var fjerde gang, at jeg har anvendt Cocktail Company til firmaarrangement. Vi har haft intim service til dette event på 30 mennesker, men tidligere har vi nydt deres hurtige bartendere og kvalitetsorienterede bagland til 330 mennesker. Kæmpe succes, og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre – store som små.

Perfekt firmafest – alle er glade!

Det er anden gang, firmaet arrangerer cocktailkursus i Rambøll (60 og 80 personer), og hver gang har vi det meeeeget sjovt! Velsmagende cocktails, professionelle og super flinke bartendere, sjove konkurrencer og generelt fantastiske aftener. Perfekt kontakt før og efter kurserne. Vi skal helt sikkert arrangere noget sammen igen

Perfekt arrangement!

Cocktail Company stod for et fantastisk arrangement! Personalet var meget serviceminded, friske og professionelle. De gjorde det så godt, at vi faktisk havde svært ved at forlade stedet!

Helt klart en gentagelse værd!.

Endnu et perfekt arrangement!

Jobindex koncernen har endnu engang benyttet Cocktail Company til at arrangere vores sommerfest, og som altid blev det en stor succes. Holdet bag baren er med til at skabe den helt rigtige stemning, så 185 festglade kolleger går hjem med en god oplevelse og en herlig fest i erindringen.

Velforberedt, Struktureret og professionel levering.

Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Cocktail Company til årets Folkemøde, hvor vi skulle servere alkoholfri drinks i forbindelse med en indsats mod spritkørsel. Allerede fra start var det velstruktureret med prøvesmagning, udvælgelse af cocktails samt ingrediensliste med fokus på slutbrugeren, løbende kommunikation samt god, smilende og professionel levering til ufattelig mange mennesker i Allinge. Vi kunne med ro i maven passe vores arbejde, alt imens de dygtige bartendere udførte deres. Speciel tak til Kevin, Martin og Lasse for et godt og professionelt arbejde. Vi anvender gerne Cocktail Company igen, og vi kan varmt anbefale et lignende samarbejde.

Verdensklasse!!

1000 tak til Cocktail Company for en gennemført oplevelse til Fokusmæglernes åbningsreception. I er virkelig for seje. Der var bare ikke en finger at sætte på noget som helst. Baren var sat op og klar lidt før tid endda, de medbragte det hele + lidt ekstra. Yderst lækre cocktails, som både duftede og smagte af gode råvarer. To supersøde og megadygtige bartendere stod med store smil på hele aftenen. De var virkelig gode til at tilpasse sig stemningen og blev straks en del af festen. Flere af vores gæster har efterfølgende rost dem. Da tiden var gået, tog de det hele med sig igen, så vi stod med et minimum af rengøring. Lækkert, indbydende og gennemført koncept, som varmt anbefales herfra – både til private og virksomhed.

Priseksempler – Firmafester

Vi har samlet nogle vejledende eksempler nedenfor, men vi kan altid skræddersy en løsning efter dine ønsker. I bunden af denne side kan du fortælle mere om dit arrangement for at få en nøjagtig pris inden for 24 timer – ofte inden for 1 time.

Alt inklusiv: Alle priser inkluderer professionelle bartendere, barmoduler, isterninger, glas samt kvalitetsingredienser til at lave flotte og velsmagende cocktails.
Sammensæt din egen fest: Arrangementer kan vare fra 2-8 timer, 2-10 cocktails, 25 gæster og op.
Tilkøb: Fadøl og graffiticocktails (cocktail med logo/billede på) kan tilkøbes.
Tema: Vi kan tilpasse barer og cocktails til arrangementer eller ønsket tema.
Vi sender et tilbud til dig inden for 24 timer – ofte på under 1 time.

Kuvertpris fra:

120kr

ex. moms

 Den kompakte cocktailoplevelse

Skal du holde et event, hvor cocktails skal spille en central rolle, men hvor der ønskes et mere overskueligt og simpelt udvalg, så er den kompakte cocktailoplevelse det rigtige valg. Kvaliteten er stadig den samme – dog et mindre udvalg og en mere budgetvenlig pris.
Ofte vælges denne løsning, hvis der til arrangementet også er et bredt udvalg af øl og god vin.

♦ Normale firmafester
♦ Temafester – f.eks. Halloween eller Afterski
♦ Afslutning på konferencer og kursusdage
♦ Store fester på +250 personer
♦ Events i hverdage

Anbefalet varighed: 2-8 timers servering

Cocktails: 2-4 forskellige cocktails

Kuvertpris fra:

200kr

ex. moms

 Den udvidede cocktailoplevelse

Skal du holde et arrangement, hvor cocktailbaren er en af hovedingredienserne, så skal du vælge den udvidede cocktailoplevelse.
Her serveres et bredt udvalg af cocktails og long drinks, så gæsterne har rig mulighed for at blive forkælet med en masse forskellige smagsoplevelser.

♦ Sommerfester
♦ Julefrokoster
♦ Jubilæer
♦ Udvidede fredagsbarer

Anbefalet varighed: 3-6 timers servering

Cocktails: 4-8 forskellige cocktails

 

Kuvertpris fra:

40kr

pr. cocktail

ex. moms

 Forudbestilte cocktails

Holder du et arrangement, hvor du ikke har brug for en fri bar-løsning, kan du bestille et fast antal drinks. Denne løsning er ideel til events, hvor du ikke kender gæsteantallet, hvis bartiden er kort, eller hvis gæsterne kommer og går løbende.
Vi anbefaler at regne med 1-2 cocktails per gæst. Ønsker du flere, vil en fri bar typisk være at foretrække.

♦ Receptioner og lanceringer
♦ Messer
♦ Korte fredagsbarer
♦ Kundearrangementer
♦ Events uden alkohol (mocktails)

Anbefalet varighed: 1-3 timers servering

Cocktails: 1-3 forskellige cocktails

Hvorfor vælge Cocktail Company?

Vores erfaring og ekspertise inden for cocktailcatering gør os til det perfekte valg til din næste fest. Her er nogle grunde til at vælge Cocktail Company:

Landsdækkende Service

Vi tilbyder cocktailcatering i hele Danmark. Uanset hvor i landet du skal holde fest. så kan vi hjælpe.

Flere års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for cocktailverdenen, og vi har afholdt events af alle størresler og typer.

Professionelle bartendere

Alle vores bartendere skal igennem vores bartender-uddannelse, inden de får lov at servere for vores kunder.

Vi sørger for alt

Overlad drikkevarerne til os. Vi tager os af alt, lige fra opsætning til barservice, så I kan fokusere på at nyde festen.

Få et tilbud i dag

Fortæl os mere om din fest, og vi vender tilbage med en pris inden for 24 timer – og ofte under 1 time.

Få et tilbud på dit arrangement

  • Arrangement
  • Detaljer
  • Kontakt

Ønsker du at booke cocktailcatering til et privat arrangement?