ÅRETS FESTLIGSTE FIRMAJULEGAVE

6

Giv en cocktailkasse i firmagave med en videohilsen! 

Står din virksomhed og mangler en sjov og anderledes firmagave, julegave, jubilæumsgave eller noget helt fjerde? Og er du træt af at give den samme vingave eller traditionelle gavekurv pakket ind i cellofan år efter år? Så giv dine medarbejdere en forfriskende og anderledes cocktailkasse i personalegave. 

Gør gaven personlig med en videohilsen fra chefen eller HR-afdelingen. På vores kontor i Glostrup har vi nemlig stillet en bar og kameraudstyr klar til, at I kan lave en hyggelig hilsen og ønske god jul. Videoen kommer til at lige på jeres egen side, sammen med videoer, der viser hvordan cocktailsene skal laves. 

Med cocktailkassen kan dine medarbejdere selv mikse cocktails derhjemme, som de kan nyde sammen med en ven, kæreste eller kollega i juledagene, til nytår eller en helt tredje anledning. Kassen indeholder alt barudstyr, man skal bruge til hjemmebaren for at lave gode cocktails.

Derudover indeholder den ingredienser til de tre kendte cocktails Espresso Martini, Piña Colada og Gin & Tonic samt en hemmelig cocktail, hvor man skal gætte ingredienserne i en sjov blindsmagningsquiz. Der medfølger også en snackpakke bestående af chips, nødder og chocolate cookies samt opskrifter. 

En anderledes og festlig personalegave

Cocktailoplevelse

En sjov og forfriskende firmagave til medarbejderen, der har det meste. I pakken er der en QR-kode, som linker til videoer af, hvordan man laver cocktailsene. En af cocktailsene kommer færdigblandet, og her medfølger en lille quiz, hvor modtageren skal gætte, hvilke ingredienser der er i.

Kendte cocktails – med et twist

Cocktailkassen indeholder tre velkendte cocktails og en færdigblandet, hemmelig cocktail, hvor modtageren af firmagaven skal gætte ingredienserne. De kendte cocktails er en Gin & Tonic, en Espresso Martini med et twist samt den eksotiske Piña Colada. I alt er der til at lave cirka 6 glas udover den lille hemmelige cocktail.

Professionelt barudstyr

Medarbejdergaven indeholder professionelt barudstyr i form af en kvalitetsshaker, strainer, jigger, muddler og en barske. Alt, hvad man behøver af udstyr til hjemmebaren. 

Cocktailkassen indeholder:  

 • Ingredienser til at lave:
  • 2 stk. Martin Miller Gin & Tonic. En lækker, traditionel klassisk gin med otte botaniske ingredienser, der bliver destilleret i en over hundrede år gammel destillationskedel. Efter destillering bruges der vand fra en islandsk gletsjer, så ginen bliver på 40%. Der bruges Fever Tree Tonic.  
  • 2 stk. Espresso Martini cocktails med et irsk twist. Klassisk Espresso Martini laves med vodka, men her har vi skiftet den ud med Jameson Irish Whiskey, som er destilleret tre gange, så den er mildere end skotske whiskyer. Det givet en god, afbalanceret smag sammen med espressoen og Kahlüa kaffelikør. 
  • 2 stk. Piña Colada cocktails, som kan trylle tankerne til Caribien på få sekunder takket være den eksotiske smag af rom, kokos og ananasjuice. 
 • Blindsmagningsquiz bestående af en færdigblandet cocktail, som deles, så man kan prøvesmage sig frem til, hvilke ingredienser cocktailen består af. 
 • Snackpakke af chips, nødder og Chocolate Chip Cookies
 • Professionelt barudstyr:
  • 1 shaker: Det uundværlige redskab, når ingredienser og isterninger skal rystes sammen. 
  • 1 strainer: Straineren sørger for, at væsken kan hældes ud uden isterningerne kommer med i glasset.
  • 1 barske: Bruges til at røre ingredienser sammen, når der skal laves cocktails, som ikke skal shakes. 
  • 1 jigger: Bartenderens foretrække redskab til at opmåle spiritus, som skal tilføjes i glas eller shaker. 
  • 1 muddler: Bruges primært, når man skal presse mynteblade og limes til Mojitos.

DU KAN SIKRE DIG ÅRETS JULEGAVE ALLEREDE NU

Priser fra 500 dkk ekskl. moms

Skriv gerne til os via nedenstående formular, hvis der skulle være evt. spørgsmål.

Du skal også være velkommen til at ringe til os på +45 71 99 01 74

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

For tilbud vedrørerende et arrangement, skriv til
salg@cocktailcompany.dk

For spørgsmål vedrørerende en booking, skriv til
support@cocktailcompany.dk

For generelle spørgsmål, skriv til
info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Adresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
CVR-nr: 35226370

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj