COCKTAILKURSUS SOM TEAMBUILDING

Bliv rystet sammen med dine kollegaer til et sjovt cocktailkursus

COCKTAILKURSUS SOM TEAMBUILDING

Leder I efter en anderledes form for aktivitet til at styrke sammenholdet i jeres virksomhed? Et cocktailkursus samler virksomheden om en sjov, lærerig og hyggelig oplevelse. Her oplever du dine kollegaer fra en ny side under trygge forhold med en af vores erfarne cocktaileksperter. Dette er et spændende alternativ til de almindelige holdsport-og tillidsøvelser (og dette er er hit under alle vejromstændigheder). Vi tilrettelægger altid vores kurser efter jeres ønsker – typisk med en varighed á 2 timer. I løbet af kurset vil der være cocktailquiz, en grundig gennemgang af fremstillingen af flere forskellige cocktails og sidst men ikke mindst en blindsmagningsquiz, hvor der skal gættes hvad de forskellige cocktails er lavet af.
Efter cocktailkurset kan vi love jer at I er bedre rystet sammen og der vil i denne sammenhæng være anledning til mere socialisering, nu hvor i har lært hinanden bedre at kende.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde til jeres næste firmafest.

PRISEKSEMPLER

Disse vejlende priser er baseret på 2 timers teambuilding-cocktailkursus på en af vores lokationer. Kontakt os for en skarp pris på netop dit arrangement.

  • 5-15 PERSONER 455,- pr.person
  • 16-25 PERSONER 405,- pr. person
  • 26-50 PERSONER 375,- pr. person
  • 50+ PERSONER 345,- pr. person

BOOK ET COCKTAILKURSUS I DAG!

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj