Om os

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser - både i form af eksklusive barløsninger og underholdende cocktailkurser

Danmarks førende cocktailfirma

Cocktail Company er eksperter indenfor drinks og cocktails. Vi ved hvad der skal til for at en fest bliver en succes og vi leverer alt hvad du har brug for, for at få en fed oplevelse med lækre cocktails.

Coffee Bean

Stort udvalg

Vi opdaterer hele tiden vores cocktailmenuer så de svarer til sæsonen og tidens trends

Coffee Bean

Professionelle bartendere

Vi finder og uddanner kun de bedste bartendere indenfor branchen

Coffee Bean

Friske ingredienser

Vi går meget op i kun at bruge friske og bæredygtige fødevarer i vores produktion. Det giver den bedste oplevelse til dig som kunde.

Hvem er vi?

Cocktailcompany.dk er en del af Friday Group ApS. Vi er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser – både i form af cocktailkurser og komplette barløsninger. Har du stedet, så kommer vi med alt ander der skal bruges til baren til cocktailkurset! Med flere år i branchen og yderst kompente og professionelle bartendere, lover vi dig at du får din drømme fest. 

Vores events

Se et udvalg af billeder fra vores tidligere events herunder

Vores histore

Cocktail Company er startet af 4 gutter, der alle er gamle kendinge indenfor cocktailbranchen. Med et håb om at kunne revolutionere en branche, der er præget af lav standard og skuffende udførelser gør vi I Cocktail Company alt hvad vi kan for at levere tilfredsstillende og gennemsigtige løsninger til enhver lejlighed.

Vores hold

Cocktail Company er en del af Friday Group. Friday Group er en samling af personligheder der alle går op i at yde vores bedste. Ligemeget om det er i bogholderiet, produktionen eller marketing, så yder vi altid 110%.

 

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailkursus.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj