Firmajulegaven der giver julen ekstra kulør

BOOK HER
6

Udgivet

nov 4, 2021
Instruktøren underviser i Irish Mule på Virtuelt Cocktailkursus

Gør din firmajulegave personlig og underholdende

Cocktailkassen er en sjov og forfriskende firmagave til medarbejderen, der har det meste. Kassen indeholder professionelt barudstyr i form af en kvalitetsshaker, strainer, jigger, muddler og en barske. Alt, hvad man behøver af udstyr til hjemmebaren.

Derudover indeholder den ingredienser til tre velkendte cocktails og en færdigblandet, hemmelig cocktail, hvor modtageren af firmagaven skal gætte ingredienserne i en hyggelig blindsmagningsquiz. I alt er der til at lave cirka 6 glas plus den lille hemmelige cocktail.

Giv en hilsen sammen med gaven

I kassen har en ansat eller leder fra jeres arbejdsplads mulighed for at blive en del af julehyggen derhjemme ved at sende en personlig videohilsen. På vores kontor i Glostrup har vi nemlig stillet en bar og kameraudstyr klar til, at I kan lave en hyggelig hilsen og ønske god jul.

Se mere på https://cocktailcompany.dk/firmajulegave/ 

Husk at følge os på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer vores side med spændende opslag om blandt andet cocktails du selv kan lave og på Instagram, hvor vi lægger billeder op fra vores events og de mange lækre cocktails vi laver!

Læs også…

Polterabend aktiviteter

Polterabend aktiviteter

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – men efter mange års erfaring kan...

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

 

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj