Polterabend aktiviteter

BOOK HER
6

Udgivet

jul 22, 2021
En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – men efter mange års erfaring kan vi sige at ikke meget slår et godt cocktailkursus. Det er noget alle synes om og ligemeget om det er en dame- eller herrepolterabend så er det et hit. Cocktailsene kan sågar tilpasses jeres ønsker. Polterabend cocktailkurset kan placeres så det passer ind i jeres program. Det kan både kickstarte jeres polterabend eller sætte gang i festen efter maden.

Du kan holde din polterabend på vores bar Aloë i København eller på vores hyggelige bar Barroom89 i Aarhus. Cocktailkurset tager 1,5 time og inkluderer tre forskellige cocktails og en professionel bartender og kan evt. suppleres op med efterfølgende fribar.

Du kan se eksempler på polterabend med cocktailkursus for damer her og for herrer her. Prisen per person er 325 DKK.

Glæd jer til at blive inviteret om bag baren og nyd et par underholdende timer med lækre cocktails.

Husk at følge os på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer vores side med spændende opslag om blandt andet cocktails du selv kan lave og på Instagram, hvor vi lægger billeder op fra vores events og de mange lækre cocktails vi laver!

Læs også…

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Cocktail Company i Tv2 News

Cocktail Company i Tv2 News

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

 

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj