Udmelding fra Cocktail Company angående Covid-19

BOOK HER
6

Udgivet

mar 16, 2020

Udmelding fra Cocktail Company angående Covid-19

Grundet myndighedernes udmelding er vi også i Cocktail Company nødt til at tage denne situation meget alvorlig, og følge deres anvisninger. Vi er ikke at finde på vores sædvanlige plads på kontoret, men vi er rykket hjem i trygge rammer. Vi beklager hvis det kommer til at medføre gener, men vi håber på jeres forståelse i denne situation.

Det er fortsat vigtigt at vi alle holder os inden døre

Det er stadig meget vigtigt at følge myndighedernes anvisninger, og ikke samles i større forsamlinger. Dette indlæg er lavet, hvis du sidder derhjemme, og vil have en pause fra alt den vire der er omkring Covid-19.

Hvis du er gået i stå med din serie på Netflix, og gerne vil have tiden til at gå med andet efter du har klaret dagens pligter, så har vi et par bud til dig. Så når vi alligevel skal holde os inde døre, så kan du sagtens lave en lækker cocktail eller mocktail (drink uden alkohol). Vi har en masse forskellige opskrifter, og der er med garanti en til enhver smag – de smager alle godt med og uden alkohol. Du finder dem her: https://cocktailcompany.dk/drinks-opskrifter/, og de er alle gode sammen med et af dine yndlingsbrætspil, en god bog eller en god film.

Vi glæder os utroligt meget til at komme ud på vejene igen, og lave cocktailkurser for vores dejlige kunder. Lære jer at lave cocktails som professionelle eller til en fredagsbar, hvor vi sender de lækreste cocktails over baren.

Pas på jer selv og hinanden – vi ses på den anden side.

De bedste hilsner

Cocktail Company

Husk at følge os på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer vores side med spændende opslag om blandt andet cocktails du selv kan lave og på Instagram, hvor vi lægger billeder op fra vores events og de mange lækre cocktails vi laver!

Læs også…

Polterabend aktiviteter

Polterabend aktiviteter

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – men efter mange års erfaring kan...

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Cocktail Company i Tv2 News

Cocktail Company i Tv2 News

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

 

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj