En fredagsbar med Cocktail Company?

BOOK HER
6

Udgivet

feb 6, 2020

Cocktailkursus til jeres fredagsbar?

Vi oplever stor efterspørgsel på vores cocktailkurser til fredagsbarer. Det er både til fredagsbaren på arbejdspladsen, men også til privatearrangementer.  Det er især populært til fredagsbarer på arbejdspladser, da det er en sjov og anderledes form for teambuilding. Det er muligt, at vi kan tage baren med ud til jer, men det er også muligt at benytte en af vores lokationer.

 

Hvad er et cocktailkursus?

Svaret er simpelt. Vi vil lærer jer at lave lækre cocktails i løbet af et par timer. Vi sørger for alt det praktiske og det eneste I skal medbringe, er godt humør. Vi tilrettelægger altid vores kurser efter jeres ønsker – typisk med en varighed på 2 timer. I løbet af kurset vil der være en cocktailquiz, en grundig gennemgang af fremstillingen af flere forskellige cocktails og sidst men ikke mindst en blindsmagningsquiz, hvor der skal gættes hvad de forskellige cocktails er lavet af. Så der er masser af underholdning i løbet af cocktailkurset.

 

Afhold jeres cocktailkursus på Aloë Cocktailbar

Vi har vores egen cocktailbar i København, som ligger på Knabrostræde 5, en sidegade til Strøget. Aloë bliver også brugt til at afholde en del af vores cocktailkurser og vi ser ofte, at virksomheder booker et cocktailkursus for at få en sjov og anderledes fredagsbar. Det er ikke kun virksomheder, vi ser også mange private arrangementer starte ud med et sjov indslag i form af cocktailkursus – det kan være en aften med vennerne eller starten på en polterabend. Efter arrangementet har I mulighed for at blive på baren, og udforske vores cocktailkort.

 

Hvad siger tidligere deltagere:

“Et sjovt kursus hvor alt spillede! Jeg var på cocktailkursus med mine kollegaer som en del af en teambuilding/hygge aften, og det var virkelig sjovt. Kursuset indeholdt alt godt, både quizzer, cocktails og konkurrencer! Det skal jeg helt sikkert prøve igen :-)”

– Line

”Vi var en gruppe på 17 kollegaer der i forbindelse med vores personalefest var til cocktailkursus på Aloë afholdt af cocktailcompany.dk. Alle havde en super aften, og efter det fastlagte program blev vi på Aloë og fik arbejdet os videre igennem deres fremragende cocktailkort. Jeg giver Cocktail Company 5 stjerner :)” 

– Henrik

Husk at følge os på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer vores side med spændende opslag om blandt andet cocktails du selv kan lave og på Instagram, hvor vi lægger billeder op fra vores events og de mange lækre cocktails vi laver!

Læs også…

Polterabend aktiviteter

Polterabend aktiviteter

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – men efter mange års erfaring kan...

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

 

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj