Cocktailkursus.dk skifter navn

BOOK HER
6

Udgivet

jan 30, 2020
Nyt navn – samme koncept

Vi tilbyder fortsat cocktailkurser, men pga. nye services giver Cocktail Company mere mening.
Find alt det samme på cocktailcompany.dk som du kunne finde på cocktailkursus.dk.

En af de nye services vi har er en ny cocktailløsning i form af graffiti cocktails, som kort går ud på, at du kan få printet et logo i skummet på en cocktail. Du kender det sikkert fra din lokale kaffebar, hvor de ofte gør en dyd ud at lave et flot design på din kaffe. Det er nu muligt at få et valgfrit logo på din cocktail, det kan være i forbindelse med et firmaarrangement – det er kun fantasien der sætter grænser.

Cocktail Company er også en del af Friday Group ApS

Siden 2016 har Friday Group ApS været leverandør til et utal af events i Danmark. Vi er en koncern med 25 medarbejdere, som tilbyder produkter, bar- og eventløsninger til firmaer og private. Koncernen består af fire forretningsområder, der tilbyder cocktailoplevelser, isterninger eller drikkevare til studiesteder. Hos Friday Group vil vi skabe festlige oplevelser, der bidrager til et stærkere fællesskab. Vi skræddersyr innovative løsninger, der passer til vores kunders behov, hvad enten det er cocktailcatering til 5000 gæster, træning af barpersonalet på hotellet eller isterninger til en festival. Vigtigst for os er at give vores kunder en oplevelse, der efterlader smil på læben.

Hjælp til det næste sociale arrangement på din arbejdsplads?

Hvis du sidder i festudvalget eller lign. på din arbejdsplads, så synes vi du skal kontakte os for at høre hvad vi kan tilbyde. Det kan være du sidder og planlægger den næste aktivitet til jeres fredagsbar, eller det er tid til at kigge på den årlige sommerfest. Uanset hvad du sidder med af tanker, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Husk at følge os på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer vores side med spændende opslag om blandt andet cocktails du selv kan lave og på Instagram, hvor vi lægger billeder op fra vores events og de mange lækre cocktails vi laver!

Læs også…

Polterabend aktiviteter

Polterabend aktiviteter

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – men efter mange års erfaring kan...

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Tag venner og kolleger med til Virtuelt Cocktailkursus

Du kan nu komme sammen med venner og kolleger til Virtuel Cocktailkursus, hvor I sammen med vores dygtige Virtuelle Cocktailteam lærer at lave cocktails og får mulighed for at være sammen online på sikker afstand af hinanden.

Vi er Fødevare-godkendte:

København:

 

Aarhus:

kontakt os

tlf.:

71 99 01 74

Mail

info@cocktailcompany.dk

Kontaktformular

Udfyld denne og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Addresser

Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup

Gjellerupvej 89,
8230 Åbyhøj