Det har været undervejs noget tid, men nu er det endelig sket. Firmaet der tidligere var kendt primært som Cocktailkursus.dk, men også CocktailCatering.dk er nu blevet rebrandet som Cocktail Company. Dette er sket for bedre at kunne inkluderer de mange facetter af oplevelser vi tilbyder vores kunder. Du har måske prøvet et af vores cocktailkurser eller haft en firmafest, hvor vi har stået for baren. Eller måske har du mødt en af vores bartendere i din lokale Bilka eller Føtex, hvor vi har tilbydt smagsprøver på lækre spiritusser. Vi laver mange forskellige ting, der alle har med Cocktails at gøre, og det er derfor at vi fremadrettet kan kendes som Cocktail Company.

Du kan læse meget mere om hvad vi tilbyder på denne side, men her på bloggen vil der også være mulighed for at blive klogere på hvad der sker i cocktailens verden og måske endda få et par fif med hjem til hjemmebaren. Vi håber I hvert fald på at se dig her på siden og byder dig stort velkommen til Cocktail Company.